E&K leiterplatten

SMT hybrid packaging
19.04.2018

Besuchen Sie uns auf der SMT in Nürnberg

vom 05.06.18 - 07.06.18 Halle 5 Stand 5-211E

Smt25

Relaunch van onze site
09.01.2015

Met behulp van de modernste webtechnieken ( HTML5) heeft onze  website een nieuw, fris en modern design gekregen. Er werd vooral grote waarde gehecht aan een coherent layout in vier talen.

News website

Ons Sales team werd versterkt met een nieuwe medewerker
01.07.2013

E&K streeft ernaar de klantgerichtheid verder te verhogen. Sinds 01.07.2013 maakt de heer Axel Knorz deel uit van de sales afdeling. Met zijn buitengewone ervaring die hij in 32 jaar als salesman van printplaten heeft verworven, ondersteunt hij het E&K salesteam - in de binnen- en buitendienst. Met deze strategisch belangrijke uitbreiding van het personeel zet de directie de succesvolle expansie voort en beklemtoont de consequente klant- en servicegerichtheid van het bedrijf.

Hercertificering volgens ISO 9001:2008
31.01.2013

Sinds 2006 is E&K Leiterplatten gecertificeerd volgens ISO 9001:2008. In november 2012 vond de hercertificering plaats. Met een goed georganiseerd kwaliteitsmanagement en productie heeft het bedrijf het toetsingsonderzoek door de TPV Reinheland Cert GmbH met vlag em wimpel doorstaan.

20 jaar E & K Leiterplatten GmbH
01.01.2013

Van een studentenjob naar een succesvolle fabrikant van printplaten.
Al tijdens hun studie hebben de directeuren Matthias Esser en Hans-Peter Kleuter eerste ervaringen op het gebied van printplaten opgedaan. Later konden zij deze kennis verdiepen in leidinggevende functies bij het bedrijf Hofer Electronic in Baesweiler.

Succes-georiënteerd denken en handelen.
Op 01.01.1993 bood zich de mogelijkheid aan om een eigen onderneming te starten door het bedrijf Boldt Electronic in Wassenberg over te nemen. Goed ondernemerschap en de continue ontwikkeling van techniek en personeel liet de jonge onderneming zo snel groeien dat een nieuwe locatie gezocht moest worden. Deze vond men in Heinsberg-Oberbruch waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is.

Uitbreiding van de capaciteiten.
De overname van het machinepark van de Nederlandse onderneming ACS B.V. (1999) en de uitbreiding van het productieareaal op de locatie in Heinsberg (2001) waren verdere positieve factoren die hebben bijgedragen tot het dynamische succes van E&K Leiterplatten GmbH.

Optimistisch naar de toekomst kijken.
E&K Leiterplatten GmbH is een betrouwbare producent van printplaten die zowel op korte termijn kleinere en middelgrote series kan leveren als ook grote series uit Taiwan en China verhandelt. De gefundeerde know-how van 2 decennia op het gebied van printplaten zien de directeuren Esser en Kleuter als goede basis om ook de volgende 2 decennia marktpositie te kunnen behouden.

Relaunch van de website
01.10.2012

Onze  website heeft een nieuw, fris en modern design gekregen. Het vorige systeem was moeilijk te onderhouden, zodat enkele pagina's obsoleet waren. Met behulp van moderne webtechnieken werden de pagina's volledig nieuw opgemaakt en geprogrammeerd. Er werd vooral grote waarde gehecht aan een coherente layout in vier talen.

E&K Leiterplatten is nu ook UL-gecertificeerd
10.02.2012

De vraag naar printplaten met een dikke koperlaag op de binnenlagen bij multilayer schakelingen neemt voortdurend toe. Wij hebben daarom een UL-certificaat aangevraagd voor een koperdikte op de binnenlaag van 105µ. De know-how voor de productie van dit soort multilayer was bij E&K al lang aanwezig. De geproduceerde monsters slaagden eind 2011 de UL-test.

"E&K heeft met UL file Nr. E 161212 nu ook de mogelijkheid multilayers met een 105µ koperen binnenlaag met UL markering te produceren", aldus het bedrijf. 

E&K Leiterplatten investeert in machinepark
12.08.2011

De Ottomat 6 van Otto Dilg wordt al sinds jaren succesvol gebruikt in verschillende productieomgevingen. De firma E&K Leiterplatten in Heinsberg heeft nu ook voor een borstelmachine van Otto Dilg gekozen. De machine wordt gebruikt in het productieproces om de oppervlakken voor te behandelen.

Matthias Esser, directeur van E&K Leiterplatten GmbH: "De Ottomat 6 is een hoge kwaliteitsproduct, door en door "made in Germany", die betrouwbaar aan de hoge eisen van onze productieomgeving moet voldoen. De interessante prijs/capaciteitsverhouding was eveneens een doorslaggevend argument bij de keuze voor een Dilg machine." Esser verder: "Door de verbeterde productie-efficiëntie en de verminderde afkeur verwachten wij een spoedig rendement op deze investering."

Rüdiger Dilg, directeur van Otto Dilg GmbH: "De Ottomat 6 is bijzonder geschikt om de efficiëntie in de pcb productie te optimaliseren. Wij zijn overtuigd dat de betrouwbaarheid en bestendigheid van deze machine tot grote tevredenheid zal leiden.